Ideale bedrijfsruimte voor startende ondernemers


€ 338,40
Locatie Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, maar niet in de moeilijk te bereiken binnenstad?

Deze kantoorruimte bevindt zich op de begane grond. De kamer heeft een mooie lichtinval via een dubbelraam. De pantry en de toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.

Deze fraaie ruimte biedt genoeg mogelijkheden om aan uw eigen inrichtingswensen te voldoen.

De huurprijs is excl. btw en servicekosten. De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen. Wij vragen 2 maanden huur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.

In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd , dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht op een prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar. Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.

Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.

Lees meer op onze website:
onze website
Kenmerken: Kopen in AmsterdamE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbodpagina
Advertentie nr.: 21306588

Meer Kantoorruimte te Huur

Meer Kantoorruimte te Huur aangeboden in deze subrubriek.

Amsterdam, Noord-Holland

E-mail deze adverteerder

Anderen bekeken