Salland Storage de plaats voor alle ruimtebehoefte


sinds 12-9-2019 14:46:27

  • Grote foto salland storage de plaats voor alle ruimtebehoefte bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur
  • Grote foto salland storage de plaats voor alle ruimtebehoefte bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur
Grote foto salland storage de plaats voor alle ruimtebehoefte bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto salland storage de plaats voor alle ruimtebehoefte bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur
prijs: 
Gratis
Locatie : Deventer  (Overijssel)

Kenmerken

Beschrijving

Salland Storage is een Deventer vastgoedonderneming en bestaat sinds 2006. Wij verzorgen de opslagbehoefte van zowel particulieren en bedrijven. De huidige locatie aan de Duurstedeweg is van ons sinds 2012. Dit pand is in 1977 gebouwd voor de bekende Deventer transportonderneming D. Klunder. Het pand is ontworpen door het Deventer architectenbureau Roebbers & Klein Douwel. Kenmerkend voor die periode zijn de aangebrachte kunstwerken van lokale kunstenaars, iets dat zeer gebruikelijk was in de wederopbouwperiode.
Ons pand is eveneens voorzien van een kunstwerk, dat in 2013 vakkundig is gerestaureerd door de enthousiaste deelname van de SIED (Stichting Industrieel Erfgoed Deventer). Het betreft een muurschildering van Willy Zandvliet met daarop een allegorische voorstelling van het dagelijks leven van transportbedrijf Klunder.
Ook de rest van het pand is met respect voor de originele details geheel naar de 21e eeuw gebracht, waardoor er een smaakvolle multifunctionele werkomgeving is gecreëerd. Momenteel zijn er diverse ondernemingen gevestigd in ons pand en hebben we een goede mix gevonden tussen volledige privacy en het genieten van gezamenlijke faciliteiten.
Voor particulieren bieden wij goedkope inboedelopslag. Door ons slimme concept zijn wij zeer scherp geprijsd en kunnen wij uiterst flexibel op basis van een vierkante meterprijs ruimte bieden. U betaalt dus nooit teveel voor een onbenutte ruimte. Graag verwelkomen we u voor een rondleiding.
Deventer Milieu Afgiftepunt:
Op ons buitenterrein faciliteert Salland Storage in samenwerking met Circulus de Deventer Milieustraat. Alle Deventenaren kunnen op deze milieustraat gratis hun recyclebare afval kwijt, zoals papier/karton, metaal, glas, sappakken, piepschuim, plastic, autobanden en meer. Mits goed gescheiden, kan dit kosteloos (op vertoon van uw milieupas) worden afgegeven.
Salland Storage BV, Duurstedeweg 6, (Industrieterrien Bergweide4), 7418 CK Deventer,Netherlands
Business E-mail: anoniem@anoniem.nl
Telefoon : (0570) 629 231
onze website
Kenmerken: Kopen in Deventer

Advertentienummer: 14517943 Meld aan Aanbodpagina