Mooie lichte bedrijfsruimte te huur in Amsterdam


sinds 18-2-2020 16:05:07

Grote foto mooie lichte bedrijfsruimte te huur in amsterdam bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto mooie lichte bedrijfsruimte te huur in amsterdam bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto mooie lichte bedrijfsruimte te huur in amsterdam bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto mooie lichte bedrijfsruimte te huur in amsterdam bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto mooie lichte bedrijfsruimte te huur in amsterdam bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur
prijs: € 289
Locatie : Amsterdam  (Noord-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Nieuwe Hemweg 7P
Wilt u graag uw eigen kantoor? Wel op een centrale plek in Amsterdam, waar u gratis kan parkeren.
Per direct beschikbaar. Deze kantoorruimte van 17 m2 bevindt zich op de begane grond. De kamer heeft een mooie lichtinval via een dubbelraam.
De pantry en de toiletgroep bevindt zich bij de entreehal die gedeeld wordt met andere huurders.
De huurprijs is 289,00 excl. btw en servicekosten. Wij vragen 2 maandenhuur als waarborg. Dit geldt voor alle ruimtes die wij verhuren.
De hoogte van de servicekosten is afhankelijk van uw behoefte, zoals internet via glasvezel, water, stroom, kantoorschoonmaak, extra parkeerplaatsen.
In ons bedrijfsverzamelgebouw zijn verschillende ondernemingen gevestigd, dit zorgen voor een inspirerende omgeving. Op 1 minuut loopafstand vindt u Brouwerij De Prael, een mooi, sfeervol grand café met terras, met uitzicht opeen prachtige groene omgeving aan het volkstuinpark Zonnehoek, waar u kunt lunchen en dineren. Verder in de omgeving is er een BP- station met Albert Heijn ‘to go’ winkel.
U kunt als huurder van Globe Centers gebruik maken van onze gratis parkeerplekken tijdens uw werktijden, ook is er voor uw bezoekers gratis parkeerruimte beschikbaar.
Een snelle internetverbinding is aanwezig via glasvezel, dit is optioneel.
Bereikbaarheid
Uw bedrijfspand is zeer gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Bedrijvenpark Hempoint ligt vlakbij de A10 en op anderhalve kilometer afstand van de nieuwe Coentunnel/ Westrandweg (= nu open).Over parkeergelegenheid hoeft u zich geen zorgen te maken: er zijn voldoende plaatsen aanwezig. Ook met het openbaar vervoer is Hempoint gemakkelijk en snel te bereiken. U kunt met stadsbus 22 zowel vanaf Amsterdam Centraal als ook van station Sloterdijk binnen tien minuten bij uw bestemming zijn. Voor informatie kunt u contact opnemen met Willem Ros 06 53 23 49 41 of info@globecenters.nl

Kenmerken: Kopen in Amsterdam


Stuur bericht
Advertentienummer: 23670112 Meld aan Aanbodpagina