Winkel/kantoor/praktijkruimte aan een winkelstrip


sinds 26-11-2018 10:57:50

Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur Grote foto winkel kantoor praktijkruimte aan een winkelstrip bedrijfspanden winkelruimte te huur
prijs: € 2500
Locatie : Rotterdam  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

Betreft:
Circa 208 m² winkel/kantoor/praktijkruimte aan een winkelstrip midden in een woonwijk aan de Wolphaertsbocht 11-13 te (3082 AA) Rotterdam.
Het is mogelijk om het object te splitsen in twee ruimte van 78m2, vraag naar de mogelijkheden. Daarbij heeft deze winkelruimte ook nog een kelder van circa 52m2.
Ligging/Bereikbaarheid
De wijk Oud-Charlois is de laatste jaren erg opgeknapt tot een mooi stukje Rotterdam met nog veel karakteristieke panden. En nog steeds wordt er geïnvesteerd in de wijk. Binnen 5 minuten afstand zijn de meeste voorzieningen aan te lopen. Denk hierbij dan aan: winkels, restaurants, openbaarvervoer (tram, bus, pondje naar Katendrecht), auto-garage en voetgang- en fietstunnel onder de Nieuwe Maas. Daarnaast herbergt het hart van Zuid vele voorzieningen, zoals het grootste overdekte winkelcentrum Zuidplein, Ahoy en een groot bus- en metrostation. Door Rotterdam-Zuid slingert het wel bekende Zuiderpark.
Bestemming:
Conform het bestemmingsplan Oud-Charlois – “winkels waarboven woningen”. Wij verzoeken potentiele huurders hieromtrent contact op te nemen met de gemeente Rotterdam.
Kenmerken & voorzieningen:
Het object wordt in casco staat verhuurd.
Huurprijs:
€ 2500,-- per maand exclusief BTW
Huurtermijn:
2 jaar of 5 jaar + aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Een afwijkende huurperiode is bespreekbaar.
Huurbetalingen:
Bij vooruitbetaling per maand te voldoen.
Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks “CPI-Alle Huishoudens” Laag (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor Statistiek (CBS).
Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. In geval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.
Zekerheidsstelling:
Huurder dient bij ondertekening van de huurovereenkomst een bankgarantie aan verhuurder ter beschikking te stellen ter grootte van drie bruto maandverplichtingen, d.w.z. 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en de BTW over beiden.
Huurovereenkomst
Conform standaard ROZ-model winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW.

Kenmerken: Kopen in Rotterdam


Stuur bericht
Advertentienummer: 21213277 Meld aan Aanbodpagina