winkelpaviljoen, cafetaria, kantoor, showroom


sinds 1-6-2023 13:58:37

Grote foto winkelpaviljoen cafetaria kantoor showroom bedrijfspanden horecapanden te koop Grote foto winkelpaviljoen cafetaria kantoor showroom bedrijfspanden horecapanden te koop Grote foto winkelpaviljoen cafetaria kantoor showroom bedrijfspanden horecapanden te koop Grote foto winkelpaviljoen cafetaria kantoor showroom bedrijfspanden horecapanden te koop Grote foto winkelpaviljoen cafetaria kantoor showroom bedrijfspanden horecapanden te koop
prijs: € 8400
Locatie : Eindhoven  (Zuid-Holland)

Kenmerken

Beschrijving

TRANSPORT EN LOSSEN REEDS INBEGREPEN IN DE PRIJS ZONDER VERBORGEN KOSTEN
8.400 euro netto
Te koop een moderne en jaarrond kantoor- en wooncontainer met een afmeting van 600x300 cm.
U kunt de container vrij gebruiken: als kantoor, gym, extra kamer/ruimte op het erf, leeskamer of muziekstudio. De keuze is aan jou.
Wij bouwen een esthetische, geïsoleerde container, volledig voorzien van elektrische installatie, vloer, wand, dak, ramen en deuren. Wij brengen het met ons kraantransport naar u toe. U laat ons zien waar we het moeten plaatsen - u brengt meubels en woont. Geniet van je prachtige paviljoen.
PRIJS IS INCLUSIEF:
1) De vloer is gemaakt van een 100 mm dikke polyurethaan kern (warmtedoorgangscoëfficiënt 0,22 W/m2K), aangevuld met een OSB-plaat en een duurzame PVC-voering.
2) Wanden en dak van polystyreen kernplaten, dikte. 100 mm (warmtedoorgangscoëfficiënt 0,38 W/m2K).
3) Grote vitrinekasten en glazen deuren.
4) De gevel is gemaakt van moderne kozijnen van gegalvaniseerd plaatstaal in wit (of naar keuze)
5) De prijs is inclusief een complete elektrische installatie (zekeringkast, 2 x plafondlamp, 2 x dubbele stopcontacten, lichtschakelaar).
6) Transport en lossen
Prijs: € 8.400
De prijs is een netto prijs. Voor bedrijven met een EU BTW-nummer wordt geen BTW in rekening gebracht. Wij zijn wettelijk verplicht om 21% BTW te berekenen aan particulieren.

TOEGEVOEGDE OPTIES:
Het is mogelijk om extra ramen, deuren en airconditioning te plaatsen. Airconditioning met verwarming kost EUR 999 extra.
In de container kunnen we extra kamers creëren, zoals een volledig uitgeruste badkamer of keuken met huishoudelijke apparaten, of een aparte kamer - een slaapkamer of een studeerkamer.
De container kan van binnen en van buiten worden aangepast aan uw behoeften en wensen. We bieden ook andere kleuren, maten en designs aan.
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR BESCHIKBAARHEID EN LEVERDATA EN VOOR WIJZIGINGEN.
Wij zijn een fabrikant. U kunt bij ons langskomen om het productieproces te zien. Het is mogelijk om het voltooide paviljoen binnen te gaan en te zien voordat u een aankoopbeslissing neemt.
Ons bedrijf bevindt zich op slechts 25 minuten van de luchthaven van KATOWICE. Kom, laat ons uw tekening zien - hoe u zich uw paviljoen voorstelt, en wij ontwerpen en bouwen het voor u. Alles in een leuke sfeer met koffie. Op de terugweg doe je boodschappen en in de middag/avond ben je weer thuis. Dat was een goede dag. Je hebt in ieder geval een paar duizend euro bespaard.

Bij uw aanvraag en bestelling betaalt u slechts 15% voorschot. Het restant kan contant of via overschrijving (met overschrijvingsbevestiging) worden betaald op de dag van levering.
Contact:
+48 664 457 352 (ik spreek Engels)
container.paviljoen@gmail.com (in elke taal schrijven)
Kenmerken: Kopen in Eindhoven


Stuur bericht
Advertentienummer: 35424472 Meld aan Aanbodpagina