Praktijkruimte te huur Utrecht Oost


sinds 28-6-2020 12:59:23

Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur Grote foto praktijkruimte te huur utrecht oost bedrijfspanden bedrijfsruimte te huur
prijs: € 250
Locatie : Utrecht  (Utrecht)

Kenmerken

Beschrijving

Per 1 september 2020 komt in ons mooie pand in Wittevrouwen een behandelruimte vrij voor een psycholoog, coach, diëtist, remedial teacher of andere behandelaar-begeleider / zzp-er. Je huurt drie tot vier dagdelen, namelijk maandag hele dag, donderdagmorgen en eventueel vrijdag-namiddag. De huurprijs voor in totaal drie dagdelen is 250 euro per maand, all-in.
Onze praktijk bestaat uit twee behandelkamers en een gedeelde wachtruimte met een aparte hoek voor de kinderen. In beide behandelkamers zijn afwisselend logopedisten, een psycholoog en een orthopedagoog werkzaam. De oppervlakte van de behandelkamer die voor drie tot vier dagdelen te huur is, is 20 m2. De kamer is gemeubileerd, met een grote tafel, kinderhoekje en een kast. In de kast is een kolom gereserveerd voor de nieuwe huurder. Uiteraard is in de kamer ook plek voor eigen spulletjes / eigen inbreng van de nieuwe huurder, in goed overleg. Begin september wordt er nieuw pvc op de vloer gelegd in deze kamer.
Er is verder een goed geoutilleerd keukenblok in de hoek van de wachtruimte.
Heb je belangstelling? Bel Ellen, 06-34745874 (di en woe bereikbaar) of Anja, 06-45285451 (ma en vrij bereikbaar).

Kenmerken: Kopen in Utrecht


Stuur bericht
Advertentienummer: 24059445 Meld aan Aanbodpagina